Missie & Visie

ALL4HONDA B.V. is al 14 jaar Nederlands meest veelzijdige Honda specialist voor tuning-, styling- en vervangingsonderdelen voor o.a. de Honda Civic, S2000, CRX, Integra, Del sol en veel meer Honda modellen.

Via deze nieuwe webshop zijn meer dan 12.000 onderdelen te vinden van 230 verschillende topmerken.

  • Klantgericht
  • Kennis van producten
  • Service & aftersales
  • Groot & uniek assortiment
  • Snelle leveringen
  • Scherpe prijzen
  • Veilig & vertrouwd

All4Honda wil graag een zo groot mogelijk assortiment van producten aanbieden aan zijn klanten waarbij er gestreefd wordt naar een snelle en soepele afwikkeling van het bestel- en leveringsproces.

All4Honda streeft ernaar de klant zoveel mogelijk persoonlijk van advies en hulp te voorzien en All4Honda staan dan ook altijd open voor feedback en suggesties zodat het als bedrijf hier van kan leren en groeien.

Vragen of suggesties? E-mail ons naar: info@all4honda.comErkend leerbedrijf

All4Honda is een officieel erkend SBB erkend leerbedrijf die mbo-ers begeleid en kennis laat maken met de werk-leeromgeving.

Op 1 januari 2012 is de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) van start gegaan. In SBB werken het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), en het georganiseerd bedrijfsleven samen. Colo, de vereniging van 17 kenniscentra, is naar deze organisatie overgegaan.

Het mbo en het bedrijfsleven zijn van oudsher nauw verbonden. Bijna 70 onderwijs-instellingen (roc’s, aoc’s en vakscholen) en private onderwijsaanbieders leiden samen met ruim 200.000 erkende leerbedrijven mbo-ers op voor een mooie carrière. Werkgevers hebben goed opgeleide vakmensen nodig. De vraag naar personeel en de eisen die het bedrijfsleven aan deze vakmensen stelt zijn constant in beweging. Daarnaast moeten vmbo, mbo en hbo goed op elkaar er aansluiten. SBB speelt hier actief op in en adviseert de minister van OCW.